osteopatiaglobal.net | NOTÍCIES
 • FORMACIÓ CONTINUADA

  FORMACIÓ CONTINUADA

  Com sempre ens agrada donar un servei personalsonalitzat i el més proper possible  a totes les patologies. El nostre equip no atura de formar-se, tant externament com intenrnament, participem en xerrades, tertúlies, cursos… i sempre amb ganes de continuar avançant en aquest fantàstic camí com és l’osteopatia.

  Llegir més →
 • XERRADA: COM ENTENDRE MILLOR ELS NOSTRES FILLS

  XERRADA: COM ENTENDRE MILLOR ELS NOSTRES FILLS

  El proper dijous dia 17 de novembre de 2016 farem una xerrada al CEIP Sant LLuís a les 19:30. L’objectiu de la xerrada és poder donar eines de com entendre millor les actituds que puguin tenir els nostres fills i com poder.los ajudar. Si entenem el que passa, podrem veure les coses d’una altra manera

  Llegir més →
 • Nous Serveis!

  Nous Serveis!

  Tenim a la vostra disposició el nou  servei d’Acupuntura on se vos oferirà noves eines perquè el vostre cos pugui avançar saludablement. Si necessites més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres al 971354887.

  Llegir més →
 • Nova xerrada

  Nova xerrada

  El proper divendres dia 18 tinc el gust de presentar-vos una xerrada sobre osteopatia e infancia. L’acte serà en el Palau Oliver de Maó, el proper divendres dia 18 de març a les 19:30. Qui vulgui venir te les portes obertes!

  Llegir més →